Osallistuminen etäkokoukseen 18.4. klo 13.30

Hei Suomalaiset sukulaiset,

Pidämme sukuseuramme tilinpäätöskokouksen Microsoft Teams internet kokouksena, johon osallistumiseen saatte tarkemmat ohjeet minulta pyydettäessä sähköpostilla tai facebookista sukuseuran sivuilta. Ilmoittautukaa etäkokoukseen minulle viimeistään ti 14.4. sähköpostilla. Sitten saatte sihteeriltä kokousta ennen 18.4. sähköpostilla linkin, jota klikkaamalla pääsee etenemään Teams ryhmän kokoukseen netin kautta. Mitään ohjelmaa ei tarvitse erikseen ladata. Kokouksessa voi sitten kommentoida mikrofonilla tai kirjoittamalla chat kohtaan. Tarvittaessa minulle voi toki soittaa, jos tästä on kysyttävää.😄Toivottavasti monet teistä jäsenistä voivat osallistua, jotta saadaan kokouksesta aidosti jäsenten toiveiden mukainen tulos.

Sitä ennen viettäkää mukava Pääsiäinen 🐣🐥💐 t. Auli